Polubiłam ten spokój i ten czas, który teraz mam. Zaprzyjaźniłam się z nim i zaczął mi odpowiadać. Te dni kiedy mogę cieszyć się pracą, bez pośpiechu
Mango PapajaKalafior tak przygotowany jest pyszny i ładnie się prezentuje. Ja zajadałam go jako samodzielne danie ale można dla większych głodomorów podać jako dodatek do mięsa na
Moje Małe CzarowanieNiezwykle smaczny i zdrowy deser, a przy tym pożywny. SKŁADNIKI 1/3 szkl. kaszy jaglanej, 1 szkl. mleka, 1 banan owoce WYKONANIE Kaszę
słodki bratekStrasznie się cieszę, że przygotowane ostatnio dla Was bezglutenowe bułeczki zrobiły taką furorę! Dziś dla fanów drożdżowych wypieków mam dziś fantastyczne puszyste drożdżowe bezglutenowe chałki. Pachnące
Ostra na SłodkoB ędąc dzieckiem, moim ulubionym deserem zawsze był budyń. Lubiłem patrzeć, jak gęstnieje on w garnku i wesoło chlupocze, gdy nie zamiesza się go od razu
Food SquareSkładniki ( 2 porcje): 3 jabłka 2 łyżki cukru/ miodu , ja użyłam dietetycznego erytrytolu 2 łyżki suszonej żurawiny 1 łyżeczka naturalnego kakao 300 g jogurtu naturalnego Przygotowanie
Oka w rosole czyli KaFka gotujeCześć. Klaudia, moja arcyzdolna i serdeczna koleżanka, właścicielka tego bloga znając moje zamiłowanie do gotowania oraz dobrego jedzenia zaproponowała mi gościnny wpis. Czuję się niesamowicie
Mango PapajaPotrawka z mięsa z rosołu to kolejny przepis na wykorzystanie pozostających po ugotowaniu składników. A że rosół gotuję dość często jako bazę do różnego rodzaju zup
Ola la LCHFCiasto bez cukru i bez laktozy Zdrowe słodycze – pyszne słodycze ! Bez konserwantów – zrób sam i przekonaj się jakie to proste. Składniki: – 3 małe
I LOVE LIFETakie roladki można szybko zrobić przychodząc zmęczonym z pracy. Często jest tak że przychodzimy padnięci i nie mamy sił na nic. Roladki te robi się szybko
Moje Małe CzarowanieSchabowy z buraczkami to jedno z lepszych dań jakie można podać na niedzielny obiad ale i nie tylko. Ćwikła z chrzanem Ja w środę nasmażyłam całą
mecooksCzy na niedzielny obiad zawsze musi być polski klasyk – rosół, ziemniaki, kotlet i mizeria albo kapusta. Wcale nie musi! Dziś razem z marką BARILLA na
Ostra na SłodkoBuraki to jedne tych warzyw, które uwielbiam wykorzystywać w mojej kuchni. Idealnie sprawdzają się jako dodatek do dań. Ja najbardziej lubię przygotowywać z nich sałatki
kulinarnyJaWróciło to do mnie. Przylgnęło z taką siłą jakiej dawno nie czułam. Jest we mnie, siedzi. I żadna podróż, restauracja czy przepis nie zainspirowały mnie ponownie
Mango Papaja