Kasza, botwinka i por - to połączenie jest moim odkryciem tej wiosny. Wystarczy do niego podać jajko sadzone i macie pełnowartościowy posiłek, który możecie zjeść na śniadanie
Fabryka pomysłówNawet kiedy bez przeszkód mogłam zajadać się chlebem, to rzadko kiedy go kupowałam, bo to kończyło się zjedzeniem połowy bochenka na raz. Piękny toster, który wygrałam
FlymetothespoonChociaż ostatnio nie moge jeśc nabiału, to kiedy widze burratę nie moge się powstrzymać i popełniam mały grzeszek. Bo jak tu przejść obojętnie obok tej zmysłowej
FlymetothespoonSKŁADNIKI: - płatki owsiane - 1 szklanka (115 g) - rodzynki suszone - 1 szklanka (150 g) - mąka kukurydziana - 1 szklanka (135 g) - proszek do pieczenia - 1 łyżeczka - kakao - 3
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasNie jest żadna tajemnicą, że jestem placuszkarą. Uwielbiam placuszki, pancakes, naleśniki – mogłabym je jeść cały czas i to nie tylko na słodko. Uwielbiam je też
FlymetothespoonŚniadanie na szybko dla zapracowanych/ lubiących sobie pospać. Taki posiłek przygotujesz w zaledwie 5 min. Doda Ci energii, odżywi. Owsianka na szybko jest również
Być w dobrej formie i tryskać pozytywną energią przez cały czasSezon powoli na truskawki się rozpoczyna, przygotowałam sałatkę fit z truskawkami i grillowanym ananasem, które jest smaczna idealna na lunch do pracy. To ostatni krzyk kulinarnej mody. Sałatka pięknie wygląda, smakuje wyjątkowo. Składniki · ½ świeżego ananasa · kilka truskawek · ser feta w kostkach
Kulinarne pyszności MolkiNiby maj, niby cieplej, ale jakoś ostatnio szaro i deszczowo. A to idealny moment na szybki comfort food, który delikatnie rozgrzewa – tutaj świetnie sprawdza się
FlymetothespoonMuszę się Wam przyznać, że mam lekka obsesję szparagową. Taką malutką, tyci tyci – a mianowicie w maju i czerwcu potrafię jeść zielone szparagi absolutnie codziennie
FlymetothespoonMiałam ostatnio okazję przetestować wyciskarkę do soków – więc przez bity tydzień wrzucałam do niej prawie wszystko i dawałam się ponieść kreatywności. Myślę, że taki sprzęt
FlymetothespoonKocham wiosnę przede wszystkim za to, jak smakuje. Zawsze wyczekuje maja z ustęsknieniem, bo to oznacza rabarbar, szparagi, truskawki, botwinkę no i czosnek niedźwiedzi! Kocham jego
FlymetothespoonUwielbiam kuchnię bliskowschodnią. Mogłabym się taplać w hummusie i soku z granatów, serio! Równie mocno kocham nasze polskie, zielone szparagi i w maju zajadam je prawie
FlymetothespoonSycylia pełna jest chaosu, hałasu klaksonów, słońca, cudownych widoków i błękitnego morza. Jest też pełna czerwonych pomarańczy, owoców morza, słodkich wypieków, pistacji, pizzy i pysznego wina
FlymetothespoonPo dłuższej przerwie zapraszam Cię na domową wersję popularnego na całym świecie fast- food'a.. Kebab, bo to dziś będę go odczarowywać w mojej
Wielki apetyt