Przepis na : obiad
Przepis na tę zupę dostałam od Kesji, a właściwie Jej mamy. Pomysł jej przygotowania zaś wziął się z marcinowego pragnienia urodzinowego, czyli zalewajki właśnie. Byłam nastawiona sceptycznie. Lubię kombinować, a tu nie było o kombinowaniu mowy. Jedynie kilka składników i mniej niż godzina roboty. (function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...