Pierogi nadziewane białą kiełbasą i wędzoną mozzarellą - ravioli con salsicia e provola affumicata
Pierogi nadziewane białą kiełbasą i wędzoną mozzarellą - ravioli con salsicia e provola affumicata
Przepis na : obiad
Na obiad niedzielny jako pierwsze danie dzisiaj były pyszne pierogi :) W przepisie podaję sposób na ciasto do pierogów, które się zawsze udaje. Jako nadzienie smaczna biała kiełbasa i biały miękki ser. Jako okrasa do pierogów stosuje mój sprawdzony i super szybki sposób nie wymagający gotowania, za to uwielbiany przez całą rodzinę . SKŁADNIKINa ciasto500 g mąki1 jajko220 ml gorącej wody1 łyżka oliwy z oliweksólNa nadzienie200 g białej surowej kiełbasykawałek cebuli200 g wędzonej mozzarelli lub... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu zielonacukinka
Autor
Maria Alice
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, kiełbasa, pierogi, biała kiełbasa, ravioli, ciasto, tarta, ser biały, obiad, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, mięso, włoska, pierogi z mięsem, mięso na obiad, pyszne ciasto, sposoby na jajko, szybkie ciasto, szybki obiad, obiad na szybko, dania na gorąco, jajka nadziewane
Inne przepisy z zielonacukinka
Dodaj komentarz