Gryczane ciasteczka z masłem sezamowym

Gryczane ciasteczka z masłem sezamowym

Gryczane ciasteczka z masłem sezamowym

Lubisz mało słodkie ciasteczka? Z delikatnym orzechowym i sezamowym posmakiem? Te ciasteczka są właśnie dla Ciebie :-) Małe niepozorne 'gniotki' nie dość, że kryją w sobie bardzo ciekawy smak, to są zdrowsze niż klasyczne z mąki pszennej. Do przygotowania ich użyłam gotowego masła sezamowego słodzonego agawą (Primavika), co pozwoliło mi uniknąć dodawania cukru. Ale uprzedzam - produkt ten jest tak smaczny, że ciężko oprzeć się od wyjadania łyżeczką ze słoika! :-)   Składniki -20 dag mąki gryczanej -10 dag... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Zielona Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.