Bezglutenowe brownie z burakami czerwonymi

Bezglutenowe brownie z burakami czerwonymi

Bezglutenowe brownie z burakami czerwonymi

Przepis na : deser

Ciasto fakturą, wyglądem i smakiem przypomina zwykłe brownie.  Ciężkie, wilgotne i mocno czekoladowe ciasto, które aksamitnie rozpływa się w ustach.  Przepis podpatrzyłam w którejś telewizji śniadaniowej.  Wydał mi się dosyć sensowny i faktycznie taki jest.  Wykonanie nie nastręcza trudności i nie jest czasochłonne.  Z podanych składników wychodzi duża blacha przepysznego ciasta. Składniki: 150 g masła/ margaryny 1,5 szkl cukru pudru 1 łyżeczka ekstraktu waniliowego 3 jaja 1,5 szkl puree z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ze smakiem bez glutenu

Autor

Lilu

Pasjonatka eksperymentów kulinarnych z powodzeniem testowanych na mężu i córce. Oboje dzielnie znoszą kolejne testy smaków:-)
Moim obszarem jest kuchnia bezglutenowa. Stawiam na przepisy proste, szybkie i łatwe w wykonaniu ale jednocześnie dające radość podniebieniu.
Pozdrawiam:-)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, ciasto, bezglutenowe, tarta, czekolada, mielone, ciasta czekoladowe, ciasto czekoladowe, polewa czekoladowa, ciastka kremówki, bułki, kokosowe, proste i szybkie ciasto, bez pieczenia, proste ciasto, szybkie ciasto, brownie czekoladowe, ciasto kokosowe, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia, tarta czekoladowa, ciasta z masa, ciasto ucierane , szybkie ciasto bez pieczenia, bułki bezglutenowe

Inne przepisy z Ze smakiem bez glutenu

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.