Jadłam gołąbki w niejednej kuchni i powiem Wam, że ile gospodyń tyle urozmaiceń, podobnie z rosołem czy sałatką jarzynową – podobne składniki, a z każdej ręki smakuje inaczej. Ot cała magia kuchni! Gołąbki z ryżem w sosie pomidorowym to dla mnie wyjątkowe wspomnienie dziecinnych lat. Gołąbki podane z ziemniakami i mizerią zawsze smakowały i smakują dla mnie najlepiej Dziś powrót do dzieciństwa, rodzinnej kuchni i zapachu kapusty w domu:) Różnice jakie zauważam w składnikach i sposobie przygotowania to p... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...