Ciasteczka maślane.

Ciasteczka maślane.

Ciasteczka maślane.

Ciasteczka maślane wg tego przepisu są jednocześnie bardzo kruche i rozpływające się w ustach - niemal dosłownie. Pozostają też po upieczeniu bardzo jasne. Należy o tym pamiętać i nie próbować czekać aż się nam w piekarniku przyrumienią. Na dodatek ciasteczka są podobno niemieckie, ale jakoś dziwnym trafem natykam się na nie na wielu dalekowschodnich stronach i blogach kulinarnych. Pochłonięty remontem nie mam głowy do przeprowadzania śledztwa - jak to z ich pochodzeniem jest. Ważne, że są bardzo dobre. Ten p... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu zadanie-gotowanie

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.