Czas grillowania to oprócz mięsa i drobiu również warzywa i warto by było przy tym kolorowo. Te szybkie i smaczne dodatki, zdecydowanie powinny pojawić się na stole. Składniki: 40 dag cukinii 20 dag małych pieczarek 3 papryki (czerwona, żółta i zielona) 12 małych cebulek 8 łyżek oliwy sól, pieprz Sposób przygotowania: Cukinie pokrój w plastry o grubości 1 cm, dodaj całe pieczarki i zalej oliwą na 30 minut. Następnie obierz cebulę i pokrój na 4 kawałki, jeśli cebulki są małe lepiej pozostawić je w cało... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.
Czytaj dalej...