Kasza gryczana jest dość specyficznym produktem - jedni ją uwielbiają, inni nienawidzą. Ja akurat znajduję się gdzieś pośrodku - wszystko zależy od tego, z czym będę musiała ją zjeść 😉 Co prawda w dzisiejszym przepisie zamiast kaszy wykorzystałam mąkę gryczaną, jednak ich smaki są bardzo zbliżone - jeśli więc lubicie kaszę gryczaną, to i mąka Wam przypasuje 😁 Ponieważ planowałam na kolację placuszki warzywne, a miałam akurat w domu mały zapas cukinii, padło na placki z cukinią. Placki gryczane z cukinią - p... czytaj dalej...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...