Pasta z kaszy jęczmiennej a' la paprykarz

Pasta z kaszy jęczmiennej a' la paprykarz

Pasta z kaszy jęczmiennej a' la paprykarz

Pamiętam, że jako dziecko byłam fanką paprykarza szczecińskiego. Jak tylko rodzicom udało się go kupić, potrafiłam cały dzień jeść wyłącznie kanapki 😄 Dzisiaj co prawda raczej nie szalałabym już tak bardzo z kanapkami, w końcu nie można cały dzień jeść wyłącznie chleba, ale sentyment pozostał, i to całkiem spory. Tak się złożyło, że z wczorajszego obiadu zostało mi trochę kaszy jęczmiennej, a naszło mnie na wspomnienia o paprykarzu, postanowiłam więc coś pokombinować w tym kierunku. Koniec końców z kombinowan... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z notatnika dietetyka

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.