Fougasse mistrza Hamelmana

Fougasse mistrza Hamelmana

Fougasse mistrza Hamelmana

Uwielbiam domowe pieczywo, dlatego postanowiłam dołączyć do akcji - marcowej piekarni organizowanej przez Anię.  Pierwszy raz w życiu robiłam coś takiego, ale chlebki wyszły tak pyszne, że na pewno kiedyś jeszcze się na nie skuszę. Jedynym minusem jest to, że są bardzo pracochłonne.                                                             InspiracjaZaczy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Z miłości do słodkości

Warto przeczytać

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Amber, 15 marca 2014 21:09:35

Piękny!Bardzo się cieszę,że piekłaś z nami. Mam nadzieję,że nie ostatni raz.Smacznego!

Olimpia Davies, 15 marca 2014 21:38:26

Bardzo chrupiąco wygląda, piękny:-)

Arnika, 15 marca 2014 21:51:56

Piękny liść! Dziękuję za wspólne pieczenie:)

Marcela, 16 marca 2014 11:40:36

łał! pierwszy raz widzę takie pieczywo! wygląda wspaniale i z pewnością też tak smakuje :) bardzo ciekawy blog, będę tu częstym gościem:)

Ania W, 16 marca 2014 12:24:15

Pięknie' obfotografowałaś' swoją pracę ! Fajnie, ze dołączyłaś do wspólnoty.Mam nadzieję, że do kolejnego razu ?

Małgosia i Piotr, 16 marca 2014 17:02:05

Bardzo ładny fougasse, pozdrawiam i ciesze się ze spotkania w marcowej piekarni M.

Dorota Owczarek, 16 marca 2014 17:06:16

Pieknie wyglądają. Dzięki za wspólny czas :-)

Beata, 16 marca 2014 18:20:29

Ciesze się ze mogłyśmy wspólnie piec, chlebki super, pozdrawiam

Malarka, 16 marca 2014 18:25:24

Rasowy chlebek wyszedl i do tego sliczna fotografia! Milo, ze dolaczylas do naszej "bandy" :) Dziekuje za wspolne pieczenie i do nastepnego!

Kamila, 16 marca 2014 19:06:17

Piękne liście! Dziękuję za wspólnie spędzony czas!

Mimbla, 16 marca 2014 19:48:15

Śliczny chlebek, poszalej następnym razem z dodatkami, ja już planuję z brie :) Pozdrawiam i dzięki za wspólną zabawę

ugotujmyto.pl, 16 marca 2014 21:24:16

Pięknie Ci wyszły! Dziękuję za wspólne pieczenie i pozdrawiam :)!

Łucja, 16 marca 2014 23:50:32

Pięknie Ci się upiekły :) cieszę się że do nas dołączyłaś !

Marzena, 17 marca 2014 09:27:02

Wyszły cudowne:-) Dziękuję za wspólny pieczenie:-)

Olimpia Davies, 17 marca 2014 12:30:27

Idealny i kształtny, bardzo mi się podoba:-). Dziękuję za wspólny czas:-)

z miłości do słodkości, 17 marca 2014 13:18:49

Ja też się cieszę, że mogłam do Was dołączyć:)) Od teraz na pewno regularną uczestniczką akcji:)

z miłości do słodkości, 17 marca 2014 13:19:30

Dziękuję, będzie mi bardzo miło! A chlebki polecam:)

Konwalie w kuchni, 17 marca 2014 13:19:49

Mam nadzieję, że z każdym kolejnym 'liściem' stopień pracochłonności będzie malał;)W końcu trening czyni mistrza:))Pozdrowienia!

z miłości do słodkości, 17 marca 2014 13:19:57

Aniu na pewno!! Już nie mogę się doczekać:)

z miłości do słodkości, 17 marca 2014 13:20:57

Dziękuję! Ja też się bardzo cieszę, że dołączyłam do tak zacnego grona i już czekam na kolejny wspólny wypiek:)

Magda C., 17 marca 2014 13:35:59

Wow! Wspaniale wyszły!

ankawell, 17 marca 2014 16:07:26

A mnie te chlebki nie wydały się pracochłonne. Będę powtarzać ich wypiek z innymi dodatkami.Twoje cudownie wyrosły. Jestem oczarowana.Dziękuję za wspólne pieczenie.Pozdrawiam serdecznie.

Żabka, 17 marca 2014 17:03:18

Piękny, jaki puszysty :-) Dziękuję za wspólne pieczenie, pozdrawiam

Jswm, 17 marca 2014 17:21:27

Bardzo ładny!

ela, 17 marca 2014 18:20:03

Faktycznie pracochłonne, ale warte tej pracy, na pewno będę do nich wracać. pozdrawiam serdecznie i do następnego upieczenia! Ela

ela, 17 marca 2014 18:30:46

Bardzo ładne wyszły Twoje chlebki. pozdrawiam serdecznie i do następnego upieczenia:-) Ela

alucha, 18 marca 2014 09:02:21

Jednak chyba warto było poświęcić troszkę czasu dla tego smaku, prawda? ;)Dziękuję za wspólne pieczenie. :)

z miłości do słodkości, 18 marca 2014 09:15:53

Dziękuję, oczywiście, że było warto;))

aga, 18 marca 2014 11:04:52

Ale ładne dziury wycięłaś!! Dzięki za wspólny czas :)