Gotowana pierś z kurczaka sous-vide – zestaw obiadowy

36
  • Gotowana pierś z kurczaka sous-vide – zestaw obiadowy
  • Gotowana pierś z kurczaka sous-vide – zestaw obiadowy

    Przepis na : obiad

    Szał kuchni molekularnej, a w tym sous-vide trochę przeszedł, ale ja pozostałem wiernym fanem tej metody obróbki termicznej. Przepis na kurczaka sous-vide jest doskonałym tego przykładem. Z góry uprzedzam pytania… Tak, jak najbardziej możecie wykonać to danie bez gotowania sous-vide. Wystarczy pierś piec w temperaturze 180 stopni przez 17 minut, lub jeszcze lepiej w 66 stopniach przez 1 godzinę (jeśli wykonacie to w rękawie to już całkiem będzie BOMBA :)). W takim wypadku pierś z kurczaka będzie trzeba nie... Czytaj dalej na blogu yeschef.blog


    Inne przepisy z yeschef.blog

    Dodaj komentarz