Dzisiaj zapraszam na danie z dziczyzny, a konkretnie z jelenia. Sam w sobie prosty w przygotowaniu, pachnący rozmarynem i jałowcem, smaczny i sycący. Idealny na zimne jesienne dni.Do przygotowania dania użyłem:600 gram mięsa z udźca jelenia,2 średnich cebul,3 ząbków czosnku,330 ml ciemnego piwa,1 czerwonej papryki,1 żółtej papryki, 200 gram kaszy jęczmiennej perłowej,50 gram masła, 2 łyżek oliwy,3 łyżek octu winnego białego,1 łyżki smalcu,1 łyżeczki ziaren kolendry,3 listków laurowych,2 gałązek śwież... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...