Wegański kapuśniak z ciecierzycą

Wegański kapuśniak z ciecierzycą

Wegański kapuśniak z ciecierzycą

Wegański kapuśniak z ciecierzycą    Ponieważ wiosna w tym roku nas nie rozpieszcza proponuję sięgnąć po coś rozgrzewającego, w tym przypadku gorący, aromatyczny kapuśniak z kapusty kiszonej (witamina C). Dlaczego wegański? Ciecierzyca wzbogaci nasz kapuśniak w białko, warzywa w witaminy, a przyprawy oraz oliwa dostarczą nam ciepła, energii oraz dobrego humoru. Zapraszam. Składniki: 500 g kiszonej kapusty 5 ziemniaków  1 cebula 4 ząbki czosnku 2 marchewki 300 g ugotowanej wcześniej ciecierzycy około 2 ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Warto przeczytać

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.