Pomysł na świąteczną i sylwestrową przystawkę z jajek przepiórczych, łososia wędzonego, buraków karmelizowanych, pasty Tarama o

Pomysł na świąteczną i sylwestrową przystawkę z jajek przepiórczych, łososia wędzonego, buraków karmelizowanych,  pasty Tarama o

Pomysł na świąteczną i sylwestrową przystawkę z jajek przepiórczych, łososia wędzonego, buraków karmelizowanych, pasty Tarama o

Pomysł na świąteczną i sylwestrową przystawkę z jajek przepiórczych, łososia wędzonego, buraków karmelizowanych,  pasty Tarama oraz sałat  Podanie sałatki czy przystawki w sposób elegancki, wykwintny z dodatkiem pasty Tarama pochodzącej z Grecji, składającej się z ikry z dorsza, suchego białego chleba, oliwy, tartej czerwonej cebuli oraz soku z cytryny. Dobór świeżych sałat jest dowolny. Na moim talerzu wylądowała lekko pikantna, orzechowa rukola oraz czerwona cykoria, pięknie prezentująca si... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Wino Francja Kuchnia

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Sałatki na Sylwestra - najlepsze przepisy!

Sylwester to czas, kiedy świętuje się koniec starego roku i początek nowego. Jest to stosunkowo dość młode święto, gdyż narodziło się ono dopiero na przełomie XIX i XX wieku.

Czytaj dalej...

Autor

Jeanne Anna

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraki, burak, łosoś, łosoś wędzony, przystawki, rukola, pasta, tarta, sałata, sałatka, sałatki, ryby, ryba, dorsz, chleb, sylwester, surówka, przystawka z łososiem, sałatka z łososia, sałatka z buraków, sałatka z rukolą, salatka z jajkiem, lekkie sałatki, sałatki do pracy, sałatka do pracy, masło orzechowe, ryba w occie

Inne przepisy z Wino Francja Kuchnia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.