Pieczone marchewki z serem kozim

17
  • Pieczone marchewki z serem kozim
  • Pieczone marchewki z serem kozim

    Połączenie marchewki z kuminem i miodem to połączenie idealne. Kilka składników podkreśla jej niesamowitą słodycz i delikatność. Miękki kozi ser po chwili lekko się topi, dzięki czemu całość jest cudownie kremowa. To danie sprawdzi się jako lekki obiad, dodatek do ryby lub mięsa, albo pyszne warzywo do pieczonej bagietki. Wypróbujcie swoje ulubione połączenie. Komu potrzebne mięso, skoro warzywa są takie pyszne? Ilość porcji: 2-3 porcje Czas przygotowania: 40-50 minut Składniki: marchewka – 700g mielonu kumin... Czytaj dalej na blogu wiecejwarzyw.pl


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z wiecejwarzyw.pl

    Dodaj komentarz