Przepis na : obiad
Kiedyś pisałam Wam, że nie potrafię zrobić smacznej faszerowanej papryki. Zawsze było coś nie tak z farszem. A to za mdły, słabo doprawiony, a to zbyt luźny i jakiś taki bez polotu. To się zmieniło kiedy odkryłam ten ( tutaj link ) przepis. Ale pojawiła się nowa książka kucharska Jamiego i oto jest kolejny przepis na cudowną, faszerowaną paprykę. W smaku jest boska. Ma lekko indyjski klimat i przygotowanie jej zajmuje naprawdę pół godziny. Koniecznie jej spróbujcie! Papryki fajnie smakują z łyżką jogurtu naturalne... czytaj dalej...
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Nazywam się Ksenia. Jestem studentką dietetyki, która każdą wolną chwilę spędza w kuchni. Założyłam bloga wiecejwarzyw.pl, żeby dzielić się z Wami pomysłami na to jak wprowadzić do codziennego jadłospisu więcej warzyw, o których niestety często zapominamy.