Domowa ciabatta z podgrzybkami
Domowa ciabatta z podgrzybkami
Ciabatty które można zrobić samemu i nie opcji żeby nie wyszły. Zaczyn zarabiamy wieczorem, ciasto robimy rano i mamy pyszne włoskie chlebki. Moje ciabatty zrobiłam w wersji zapiekanek z grzybami leśnymi. Wyszły chrupiące, pachnące lasem. ciabatta: zaczyn biga 2/3 szklanki mąki pszennej typ 650 1 dkg drożdży 1/4 szklanki letniej wody ciasto: 3 i 1/4 szklanki maki pszennej typ 650 1 i 3/4 szklanki letniej wody 1 łyżeczka soli 2 dkg drożdży 1 łyżka oliwy farsz: 30 dkg podgrzybków 20 dkg pieczarek 1 c... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu wesoła kuchnia
Autor
wesoła kuchnia
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, ciabatta, ciasto, zapiekanka, zapiekanki, śniadania, mak, pieczarki, śniadanie, pizza przepis, pizza , ciasto na pizze, ciasto z makiem, śniadanie dla dzieci, pieczarki w cieście, zapiekanka z serem
Inne przepisy z wesoła kuchnia
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję