Składniki: naleśniki pieczarki (7 szt.) papryka czerwona (1/4 szt.) papryka pomarańczowa (1/4 szt.) patisony konserwowe (5 szt.) pomidory w puszcze krojone (1/2 puszki) sól pieprz pikantna przyprawa do grilla woda Czas przygotowania: 35 min. Liczba porcji: 8 naleśników Przygotowanie: Przygotowujemy ciasto i smażymy naleśniki. W trakcie smażenia robimy sos. Najpierw obieramy i kroimy pieczarki. Wrzucamy na patelnię, dolewamy odrobinę wody, solimy i dusimy. Myjemy i kroimy paprykę. Dokładamy do pieczarek... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...