Składniki: makaron ryżowy z tapioką i zieloną herbatą (200 g) ananas (1/4 szt.) cebula dymka (2 szt.) marchewka (1 szt.) pietruszka (1 szt.) pieczarki (2 szt.) brokuły (200 g) pomidory (3 szt.) tofu (50 g) sól pieprz chili (1/5 łyżeczki) olej lub oliwa (1 łyżka) woda (1 szklanka) Czas przygotowania: 45 min Liczba porcji: 2 Przygotowanie; Danie najlepiej zrobić w woku, do którego należy stopniowo dodawać kolejne składniki. Czas pomiędzy dodawaniem wykorzystujemy na przygotowanie kolejnych składników. Danie mieszamy co ... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...