Składniki: chleb (4 kromki) awokado (pół) pomidor malinowy (pół) kiełki brokułów (pół garści) sól Przygotowanie: Chleb pieczemy w tosterze na rumiany kolor. Ciepłe kromki smarujemy awokado. Możemy posolić. Na wierzchu kładziemy plastry pomidora i kiełki. Na przygotowanie całości potrzeba kilka minut. Awokado musi być miękkie, nadające się do smarowania.
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...