Pierogi z fasolą, boczkiem i koperkiem
Pierogi z fasolą, boczkiem i koperkiem
Przepis na : obiad
Pierogi z fasolą Jaś , cebulką i boczkiem to propozycja na jesienno-zimowy obiad, są pożywne i bardzo smaczne, a ciasto robione na gorącym mleku delikatniejsze niż zwykłe na wodzie. Takie jak robiła dawniej moja mama. Swobodnie można je też mrozić. Zachęcam do wypróbowania. Składniki: Ciasto: 35 dag mąki Reszelskiej typ 500 1 jajko ¾ szklanki gorącego mleka 1 łyżeczka miękkiego masła Farsz: 1 szklanka fasoli Jaś 30 dag boczku wędzonego 2 cebule Pęczek świeżego koperku 3 łyżki oleju Sól do smaku... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Wanilia i Kardamon
Autor
Wanilia i Kardamon
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi przepis, pierogi, ciasto, boczek, fasola, mielone, placki, obiad, mięso, fasolka, jajka z farszem, mięso duszone, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pierogi z mięsem, mięso mielone
Inne przepisy z Wanilia i Kardamon
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję