MIELONE Z MIĘSA Z ROSOŁU

MIELONE Z MIĘSA Z ROSOŁU

MIELONE Z MIĘSA Z ROSOŁU

Po gotowaniu rosołu pozostaje nam zawsze dylemat, co zrobić z mięsem, na którym zupka się gotowała? Najprościej jest po prostu obrać je i wrzucić z powrotem do zupy. Najczęściej tak robimy, ale jeśli nie ma u nas amatorów na gotowane mięso , proponuję zrobić z niego pyszne mielone. Po odpowiednim doprawieniu nie odbiegają one od tych z mięsa wieprzowego, a są na pewno zdrowsze i chudsze.Składniki:drobiowe mięso z rosołu (albo od innej zupy)2 jajka1 cebulałyżka musztardysól, pieprzprzyprawa do kurcz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Walijskie Pichcenie

Autor

Walijskie PichcenieWalijskie Pichcenie

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mielone, mięso, mięso mielone, tarta, bułki, cebula, koperek, rosół, zupa, kurczak, gotowany kurczak, marchewka, kapustą, drobiowe, szynka, ogórki, kapusta czerwona zasmażana, klopsy, indyk, kaczki, czerwona kapusta, rosół z kury, zupa z mięsem mielonym, szynka gotowana

Inne przepisy z Walijskie Pichcenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.