szybkowar-gołąbki z kapusty włoskiej w sosie ze świeżymi pomidorami...

szybkowar-gołąbki z kapusty włoskiej w sosie ze świeżymi pomidorami...

szybkowar-gołąbki z kapusty włoskiej w sosie ze świeżymi pomidorami...

Składniki: pomidory mocno dojrzałe 1 kg, ryż ugotowany 2 szklanki, olej rzepakowy 1 łyżka, łopatka mielona 70 dag, koperek 1 pęczek, jajka 2 sztuki, przyprawa do wieprzowiny 1 opakowanie, kapusta młoda włoska 1 główka większa, woda 1 szklanka, ziele angielskie 3 sztuki, liście laurowe 2 sztuki, kostka rosołowa 1 sztuka Ugotowany na sypko ryż w nie osolonej wodzie z olejem dobrze ręką wyrobić z jajkami, mieloną łopatką, przyprawą do wieprzowiny, posiekanym koperkiem. Z kapusty wyciąć głąb, włożyć do wrzącej... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W Mojej Kuchni Lubię

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.