TILAPIA W ZIOŁOWEJ PANIERCE.

TILAPIA W ZIOŁOWEJ PANIERCE.

TILAPIA W ZIOŁOWEJ PANIERCE.

 Szklana bombka z brzękiem spadła na podłogę, odłamki szkła upstrzyły całą podłogę. Pochylony, odwracasz głowę i przestraszonymi oczami wpatrujesz się we mnie, czekając na reakcję. Stoisz taki biedny, skulony,  niewinny pod jemiołą z wielką czerwoną kokardą. Wybuchamy śmiechem, jak dzieci w nagłym ataku głupawki. Chwytasz mnie w pasie, przyciągasz do siebie i..."Śpisz? Nie? To dobrze, chodź, zaśpiewajmy jakąś kolędę! Będziesz grać, akompaniować mi, co Ty na to? Wiem, że potrafisz! No dalej, chod... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Sałatki na Święta Bożego Narodzenia - najlepsze przepisy!

Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.

Czytaj dalej...

Najlepsze przepisy na Święta

Wigilia już niedługo i wiele osób może po raz pierwszy zajęło się jej przygotowywaniem a nie jadą po prostu jak co roku do bliskich. O czym należy pamiętać i dlaczego?

Czytaj dalej...

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

mąka, wegańskie, tarta, przepisy na święta, ryba, deser, desery, torty, tort, ciasto, cytryna, bułki, ryby, jajko, ryba w ciescie, świąteczne, świąteczne przepisy, dorsz, mięso, sok cytrynowy, boże narodzenie, pietruszka, marynaty, ryby na święta, ryby smażone, ciasto na boże narodzenie, jajka na święta, ciasto cytrynowe

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
Kinga Kornacka, 25 grudnia 2013 20:49:01

O, widzę duże zmiany u ciebie!A o tej tęsknocie czytam tu już nie pierwszy raz...

mysza75, 25 grudnia 2013 23:37:33

U ciebie tilapia, u mnie karp gości. Ja osobiście wolę karpia, to jest ryba którą bardzo lubię i którą jemy od pokoleń w moim domu. Wesołych świąt :-)

Kulinarna Fuzja, 26 grudnia 2013 17:09:17

W tym roku stwierdziłam,że jakoś karp mi nie wchodzi...nieważne jak dobrze by był przyrządzony. Za rok muszę spróbować coś nowego. Twoja tilapia wygląda pysznie :)

moja pasja smaku, 26 grudnia 2013 18:04:34

Smakowicie się prezentuje :) No i ta piękna złocista, ziołowa panierka mniam :) !