KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.
KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.
Piękna złota jesień zaprasza swoimi barwami na spacer do parku. Ciepłe promienie popołudniowego słońca tulą się do twarzy,szeleszczą liście, błyszczy się tafla wody pobliskiej rzeki. W powietrzu czuję charakterystyczną wilgoć, zapach dymu, wysychającej ściółki.Niebo tak piękne jak wiosną, żegna ptaki zmierzające do ciepłych krajów. Przestawiamy czas na zimowy. Lato pozostaje już tylko wspomnieniem.
KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ
PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.
/ autorski; /
500 g ugotowanych ziem... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki
Autor
Karmelitka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
ryby, mąka, kopytka, ryba, mielone, wegańskie, deser, desery, torty, tort, puree, ziemniak, ciasto, ryba w ciescie, lekka, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, jajko, dynia, lekkie ciasto, puree dyniowe, sposoby na jajko
Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki
Dodaj komentarz
kuchenny bałagan,
26 października 2013 07:16:57Och, cudowne kopytka, bazylia z dynią to poezja :)
wiosenka27,
26 października 2013 07:34:25Muszą być wspaniałe:)
Justyna Gonczaronek,
26 października 2013 09:51:30ŚWIETNA PROPOZYCJA. jestem ciekawa jak całość smakuje :)
Magda,
27 października 2013 22:35:24Apetyczne i fajnie podane.