KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.

KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.

KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK.

Piękna złota jesień zaprasza swoimi barwami na spacer do parku. Ciepłe promienie popołudniowego słońca tulą się do twarzy,szeleszczą liście, błyszczy się tafla wody pobliskiej rzeki. W powietrzu czuję charakterystyczną wilgoć, zapach dymu, wysychającej ściółki.Niebo tak piękne jak wiosną, żegna ptaki zmierzające do ciepłych krajów. Przestawiamy czas na zimowy. Lato pozostaje już tylko wspomnieniem. KOPYTKA DYNIOWE Z BAZYLIĄ PODANE Z GORGONZOLĄ I OLIWĄ Z OLIWEK. / autorski; / 500 g ugotowanych ziem... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni Karmel-itki

Autor

KarmelitkaKarmelitka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, mąka, kopytka, ryba, mielone, wegańskie, deser, desery, torty, tort, puree, ziemniak, ciasto, ryba w ciescie, lekka, ziemniaki, przepisy z ziemniakami, jajko, dynia, lekkie ciasto, puree dyniowe, sposoby na jajko

Inne przepisy z W kuchni Karmel-itki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.
kuchenny bałagan, 26 października 2013 07:16:57

Och, cudowne kopytka, bazylia z dynią to poezja :)

wiosenka27, 26 października 2013 07:34:25

Muszą być wspaniałe:)

Justyna Gonczaronek, 26 października 2013 09:51:30

ŚWIETNA PROPOZYCJA. jestem ciekawa jak całość smakuje :)

Magda, 27 października 2013 22:35:24

Apetyczne i fajnie podane.