Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Zupa meksykańska

Bardzo prosta i sycąca zupa. Połączenie prostych składników takich jak papryka, cebula, fasola czy kukurydza nadają jej niepowtarzalnego smaku. 600 g mięsa gulaszowego 2 łyżeczki mąki pszennej 2 łyżeczki słodkiej papryki 1,5 litra wody 1 zielona papryka 7 pieczarek 3 marchewki 1 pietruszka 1 cebula 5 pomidorków koktajlowych 4 ząbki czosnku 1 puszka czerwonej fasoli 150 g słodkiej kukurydzy 1 łyżka przyprawy meksykańskiej 1 łyżeczka przyprawy do zup Sól, Pieprz Mięso gulaszowe myjemy i osuszamy. Przyprawiamy... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu VioletoweKucharzenie

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.