Chałka

Chałka

Chałka

Dla mnie chałka to takie miłe kulinarne wspomnienie z dzieciństwa… kromka chałki z masłem i szklanka mleka… Ale to smakowało:)! Zresztą teraz też smakuje…:) Dlatego właśnie postanowiłam przygotować takie cudo. Chałka najlepiej smakuje zaraz po upieczeniu jak przestygnie i jest świeża ale również następnego dnia – o ile coś zostanie – można ją stostować i wtedy jest wybornie chrupiąca na zewnątrz i miękka w środku… Po prostu palce lizać…:)!!!!Chałka – składniki:2.5 łyżec... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu UgotujmyTo.pl

Warto przeczytać

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia

Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.

Czytaj dalej...

Ciasta na Wielkanoc. Najlepsze przepisy!

Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.

Czytaj dalej...

Idealne ciasto drożdżowe

Co zrobić aby ciasto drożdżowe było idealne?

Czytaj dalej...

Dieta 1000 kalorii

Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.

Czytaj dalej...

Autor

ugotujmyto

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, mak, lekkie ciasto, ciasto na niedziele, bułki, chleb, chleb na drożdżach , pieczywo, dania na gorąco, ciasto z makiem, ciasto pianka, lekkie dania, bułka pszenna, chleb mieszany

Inne przepisy z UgotujmyTo.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.