Dla mnie chałka to takie miłe kulinarne wspomnienie z dzieciństwa… kromka chałki z masłem i szklanka mleka… Ale to smakowało:)! Zresztą teraz też smakuje…:) Dlatego właśnie postanowiłam przygotować takie cudo. Chałka najlepiej smakuje zaraz po upieczeniu jak przestygnie i jest świeża ale również następnego dnia – o ile coś zostanie – można ją stostować i wtedy jest wybornie chrupiąca na zewnątrz i miękka w środku… Po prostu palce lizać…:)!!!!Chałka – składniki:2.5 łyżec... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Dieta, przeznaczona do 5 posiłków dziennie. Niewiele zasad, poza dokładnym liczeniem kalorii.
Czytaj dalej...