Pomysł na lekką, warzywną zupę – przygotowaną na bazie wołowiny wraz z dodatkiem młodych ziemniaków, pora, marchewki oraz świeżych pomidorów. Sycąca i bardzo smaczna. Przed podaniem, zupę należy posypać posiekanym koperkiem. Na drugi dzień po przygotowaniu, zupa zmieni kolor na delikatnie czerwony (przez dodatek pomidorów). Składniki na 6 porcji: co najmniej 0,5 kg miękkiej wołowiny bez kości 1,5 l wody 1 kg młodych ziemniaków (waga przed obraniem) 1 mały por (tylko jasna część) 1 cebula 3 małe ma... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)