Camembert z piekarnika (z dodatkiem papryki i szpinaku)

Camembert z piekarnika (z dodatkiem papryki i szpinaku)

Camembert z piekarnika (z dodatkiem papryki i szpinaku)

Rozpływający się w ustach, miękki i naprawdę aromatyczny - ser camembert zapiekany z czerwoną papryką. Przekąska idealna na wieczór dla dwojga, np. kolację walentynkową :) Camembert z piekarnika będzie świetnie smakować podany z razowym pieczywem. Chociaż nie łudźmy się - jest to dosyć kaloryczna przekąska, jednak od czasu do czasu nikomu nie zaszkodzi.  Składniki na 1 porcję: 1 ser camembert 2 łyżki oliwy z oliwek 1 kawałek papryki 0,5 łyżeczki przyprawy  (mieszanki pomidorów suszonych, czubrycy, czosnk... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ugotować

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Mariola MoskalMariola Moskal

Dwudziestopięciolatka, która uwielbia zapach drożdżowego ciasta i ... kawy! Próbuje zdrowo się odżywiać i prowadzić aktywny tryb życia :)

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

camembert, papryka, przekąska, przekąski, szpinak, ser, pieczywo, marynaty, suszone pomidory, kolacja, walentynki

Inne przepisy z Ugotować

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.