Przepis na : kolacja
Czas Przygotowania : 20 min Gotowe w : 2:20 h Liczba porcji : 4 osoby Fasolkę szparagową można przygotować na wiele sposobów. Tym razem postanowiłam zrobić sałatkę i połączyłam ją ze śledziami po wiejsku. Przyznam, że sałatka wyszła bardzo smaczna. Składniki 4 średniej wielkości ziemniaki ugotowane w mundurkach 4 średniej wielkości ugotowane lub pieczone buraki 5 jajek ugotowanych na twardo 10 dkg. ugotowanej fasolki szparagowej 4 średniej wielkości śledzie po wiejsku 1 pęczek kopru 1 mała cebula majon... czytaj dalej...
Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.
Czytaj dalej...Poniżej znajdziecie zestawienie pysznych sałatek na Święta. 12 prostych i smacznych przepisów na sałatki wigilijne oraz na kolejne dni świąt.
Czytaj dalej...Święta Bożego Narodzeniu tuż tuż.. Tak więc większość z nas zastanawia się co przygotować na świąteczne menu.
Czytaj dalej...Jajka są bardzo popularne w kuchni ze względu na smak i ilość zastosowań.
Czytaj dalej...