Ryba po meksykańsku

Ryba po meksykańsku

Ryba po meksykańsku

Przepis na : obiad

Czas Przygotowania : 30 min Czas Gotowania : 40 min Gotowe w : 1 h 10 min Liczba porcji : 10   Dziś przepis na przepyszną rybę po Meksykańsku. Tutaj nadmienię, że to kolejna potrawa która zawsze towarzyszy nam w święta i znika w mgnieniu oka! Dlatego właśnie musiałam zrobić zdjęcie bardzo szybko, bo mogłoby się okazać żę cała ryba została zjedzona przez domowników. Składniki na rybę 1 kg filetów z mintaja, morszczuka lub dorsza (co kto lubi ) 2 średniej wielkości cebule Pół słoika ogórków konserwowych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu uDolores.pl - tylko sprawdzone przepisy

Warto przeczytać

Najlepsza dieta na zimę

Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

15 przepisów na karpia

15 pysznych przepisów na świątecznego karpia

Czytaj dalej...

Jak przygotować karpia na Wigilię?

Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.

Czytaj dalej...