Wątróbka z grzybami leśnymi i brokułem
Wątróbka z grzybami leśnymi i brokułem
Połączenie wątróbki z grzybami leśnymi i brokułem sprawia, że zwykłe podroby zamieniają się w delikatne i bogate w smaki danie, które dobrze wygląda. Dodatkowo jest ona źródłem żelaza, cynku, witaminy B i białka. Tak przyrządzoną wątróbkę można podawać z ziemniakami lub makaronem. Jeśli dani będzie podawane z makaronem, to można je już na talerzu posypać utartym żółtym serem (najlepiej parmezanem, grana podano albo cheddarem). 500 g kg wątróbki drobiowej 250 g mrożonych grzybów (pokrojonych w grubą kostkę) 1 śred... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Trzeci talerz
Autor
Trzeci Talerz
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
grzyby, brokuł, brokuły, makarony, makaron, wątróbka drobiowa, ser żółty, drobiowe, cheddar, ziemniaki, sosy, zupa, dania z makaronem, zupa grzybowa, makaron z serem, zupa brokułowa, smażony ser, makaron smażony, sos do makaronu
Inne przepisy z Trzeci talerz
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję