Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i papryką

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i papryką

Surówka z kapusty pekińskiej z ogórkiem i papryką

Przepis na : obiad

Dzisiaj proponuję przepis na lekką, zdrową i smaczną surówkę z kapusty pekińskiej. Surówka ta to prawdziwa bomba witaminowa. To doskonały dodatek do drugiego dania. Każdemu będzie smakować. SKŁADNIKI: 1 kapusta pekińska, 1 papryka czerwona, 3 ogórki konserwowe, 1 cebula czerwona, 1/2 pęczka szczypiorku, 1 łyżeczka octu spirytusowego Parczew , 1/2 łyżeczki cukru, sól i pieprz do smaku. PRZYGOTOWANIE: 1. Paprykę oczyszczam z gniazd nasiennych i kroję w małą kostkę. Ogórki konserwowe ścieram na tarce o dużych ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.