Grillowane szaszłyki z wątróbką i warzywami

Grillowane szaszłyki z wątróbką i warzywami

Grillowane szaszłyki z wątróbką i warzywami

Dzisiaj większość z nas grilluje i świętuje majówkę. Z tej okazji mam dla Was pewną grillową propozycję, czyli szaszłyki z warzywami i wątróbką. Szaszłyki są szybkie i łatwe do przygotowania. Zachwycą zaproszonych na przyjęcie grillowe gości.  www.alma24.pl SKŁADNIKI: 1 cukinia, 1 papryka żółta, 3 cebule, 2 pomidory, 300g wątróbki drobiowej, 1,5 łyżki oleju, 1 łyżeczka majeranku, 1 łyżeczka papryki słodkiej mielonej, bazylia, sól, pieprz, oliwa. PRZYGOTOWANIE: 1. Wątróbkę oczyszczam z błonek. Olej mieszam z ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Tradycyjna kuchnia Kasi

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.