Zupa fasolowa.

Zupa fasolowa.

Zupa fasolowa.

Przepis na : obiad

Przepis na wyśmienitą zupę fasolową. Zupa z dodatkiem fasoli Jaś, ale możecie ją również przygotować z dowolną, ulubioną fasolą. Zupa fasolowa idealnie sprawdzi się w chłodne jesienne lub zimowe dni. Smaczna, sycąca i rozgrzewająca zupa, dla miłośników fasoli i czosnku wprost idealna. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zupa fasolowa Składniki 500 g dużej fasoli Jaś lub średniej 30 dag boczku wędzonego 4 średnie ziemniaki 1 marchewka 4 ząbki czosnku sól pieprz 1 łyżka majeranku Instrukcj... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu To co lubię - gotuję i polecam

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.