Przepis na : obiad
Przepis na wyśmienitą zupę fasolową. Zupa z dodatkiem fasoli Jaś, ale możecie ją również przygotować z dowolną, ulubioną fasolą. Zupa fasolowa idealnie sprawdzi się w chłodne jesienne lub zimowe dni. Smaczna, sycąca i rozgrzewająca zupa, dla miłośników fasoli i czosnku wprost idealna. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Drukuj Zupa fasolowa Składniki 500 g dużej fasoli Jaś lub średniej 30 dag boczku wędzonego 4 średnie ziemniaki 1 marchewka 4 ząbki czosnku sól pieprz 1 łyżka majeranku Instrukcj... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Witaj! Mam na imię Joanna.