Dyniowe placuszki – pyszne, łatwe i szybkie. Smażone placki z dyni z dodatkiem czosnku, imbiru i korzennych przypraw Jesienne dyniowe placki to bardzo proste i szybkie w przygotowaniu danie. Bardzo przypominają fuczki tylko że kiszoną kapustę zamieniamy na tartą dynię. Przepis na chrupiące placki z dyni pochodzi z książki „ Dynia od kuchni – 50 przepisów na jesień „ SKŁADNIKI 400 g dyni – waga po obraniu i bez pestek 1 średnia cebula 1 mały ząbek czosnku 1/2 łyżeczka świeżego imbiru 50...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...