Chrupiące dyniowe placki z czosnkiem i imbirem

Chrupiące dyniowe placki z czosnkiem i imbirem

Dyniowe placuszki – pyszne, łatwe i szybkie. Smażone placki z dyni z dodatkiem czosnku, imbiru i korzennych przypraw Jesienne dyniowe placki to bardzo proste i szybkie w przygotowaniu danie. Bardzo przypominają fuczki tylko że kiszoną kapustę zamieniamy na tartą dynię. Przepis na chrupiące placki z dyni pochodzi z książki „ Dynia od kuchni – 50 przepisów na jesień „ SKŁADNIKI 400 g dyni – waga po obraniu i bez pestek 1 średnia cebula 1 mały ząbek czosnku 1/2 łyżeczka świeżego imbiru 50...

Czytaj dalej na blogu Tajemnice Smaku

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.