Sezon na fasolkę szparagową jest w pełni. Zazwyczaj jemy ją w z dodatkiem bułki tartej, klasycznie, ale może warto spróbować innych pomysłów na fasolkę? O tym, że warto ją jeść i dlaczego surowa jest trująca przeczytacie na portalu LokalnyRolnik.pl . Do przygotowania sałatki potrzebujemy (starczy dla 4 osób): – 500 g zielonej fasolki szparagowej – 2 łyżki musztardy ziarnistej – 1 łyżkę miodu – 1 łyżkę oleju arganowego – sól, pieprz do smaku Fasolce odrywamy/odkrawamy końce, myjemy i gotujemy w... czytaj dalej...
Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Jest to chińska dieta pomagająca utrzymać równowagę ciała i duszy.
Czytaj dalej...