Jajka panierowane z sosem estragonowym z szybkowaru

Jajka panierowane z sosem estragonowym z szybkowaru

Jajka panierowane z sosem estragonowym z szybkowaru

Jeśli masz ochotę na coś nowego, coś innego i coś smacznego, co nada się idealnie na Wielkanocny stół, zapraszam!  Chrupkie, złoto - rumiane jajka polane aromatycznym sosem estragonowym. Ugotowane jajka panierowałam dwukrotnie w bułce tartej i smażyłam na głębokim tłuszczu, a następnie serwowałam z sosem estragonowym na mleku i wywarze drobiowym. Jajka s makują wyśmienicie natychmiast po przygotowaniu! Sos fantastycznie nadaje się również jako dodatek do gotowanych warzyw, delikatnych ryb i mięs... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szybko Szybkowar

Warto przeczytać

Halloween najlepsze przepisy!

Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.

Czytaj dalej...

Jajka faszerowane - najlepsze przepisy

Jajka faszerowane to świetna alternatywa dla zwykłych jajek. Możemy je nadziać pieczarkami, pomidorami, czy też różnego rodzaju rybami.

Czytaj dalej...

Szybkie przekąski na Sylwestra. Szybkie przekąski na imprezę.

Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.

Czytaj dalej...

Babka Wielkanocna - zbiór najlepszych przepisów

Babka wielkanocna - wyobrażacie sobie bez niej święta? Chyba śmiało można rzec, że jest bardziej popularnym wypiekiem wielkanocnym niż mazurek.

Czytaj dalej...

Autor

szybkoszybkowarszybkoszybkowar

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

sosy, zdrowe przepisy, tarta, bułki, drobiowe, frytki, ryby, sos do jajek, warzywa, indyk, ryba, kurczak, przekąska, przekąski, wielkanoc, gotowany kurczak, dodatki do mięs, warzywa z kurczakiem, kurczak z warzywami, dania na gorąco, sos do kurczaka, szybki kurczak, szybkie przekąski, ryby smażone, bułka pszenna, dania z kurczakiem, warzywa na patelnie, przekąski na ciepło

Inne przepisy z Szybko Szybkowar

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.