Przegrzebki na tagliatelle z chrupiącymi stynkami, rzodkiewką i mizuną

Przegrzebki na tagliatelle z chrupiącymi stynkami, rzodkiewką i mizuną

Przegrzebki na tagliatelle z chrupiącymi stynkami, rzodkiewką i mizuną

Z przegrzebkami jest tak, że dopóki nie skosztowałeś ich po raz pierwszy, nie tęsknisz za nimi bo nie wiesz co tracisz. Jeśli jesteś koneserem dobrego jedzenia, zdrowego i lubisz się delektować smakiem i fakturą mięsa owoców morza nie odkładaj na dłużej by zasmakować tych delikatnych kąsków. Nie można ich porównać ani do krewetek, ani do innych skorupiaków. Są inne, wyjątkowe i warto zafundować sobie choćby na święta ten delikates pomimo, że no najtańszych nie należą. Mrożone są tak samo dobre jak świeże. Zr... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Sztuka gotowania w/g Samiry

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta zdrowa dla serca

Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.

Czytaj dalej...

Autor

Samira.nlSamira.nl

Kocham gotować niebanalnie i stosować oryginalne przyprawy omijając z daleka paczkowane mixy-gotowce.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tagliatelle, makarony, przepisy na święta, makaron, sosy, mięso, krewetki, owoce morza, roszponka, rukola, ryby, sałata, ryba, makaron z patelni, dania na gorąco, sos do makaronu, makaron smażony, makaron tagliatelle, sos do sałaty, dania z makaronem, drugie danie, ryby na święta, ryby smażone, dania bez mięsa

Inne przepisy z Sztuka gotowania w/g Samiry

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.