Szpinakowo kokosowy budyń jaglany - bez cukru
Szpinakowo kokosowy budyń jaglany - bez cukru
Przepis na : deser
Składniki na 2-3 porcje: 1/2 szklanki kaszy jaglanej 1/2 szklanki wiórków kokosowych - bez siarczanów ( tutaj można poczytać dlaczego ) 1 jabłko 2 kostki mrożonego szpinaku lub duża garść świeżego umytego i poszatkowanego 7 daktyli 1 łyżka oleju kokosowego Przygotowanie: Wiórki kokosowe zalewamy 1 szklanką wody, wstawiamy na gaz i doprowadzamy do wrzenia, dodajemy szpinak i daktyle, dusimy na małym ogniu pod przykryciem około 15 minut. Kaszę jaglaną dobrze płuczemy, zalewamy 1 i 1/2 szkl... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Szkrab Je Sam
Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...
Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa
Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Autor
SzkrabJeSam
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
kokosowe, kasza, kasza jaglana, jabłka, szpinak, śniadania, desery, deser
Inne przepisy z Szkrab Je Sam
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję