Pulpety drobiowe w sosie pieczarkowym z gniocchi

Pulpety drobiowe w sosie pieczarkowym z gniocchi

Pulpety drobiowe w sosie pieczarkowym z gniocchi

Przepis na : obiad

Sos pieczarkowy z pulpetami możemy odmienić za sprawą dodatków. Zamiast ziemniaków, makaronu czy ryżu podajmy go z ziemniaczanymi gnocchi - smakuje wtedy doskonale:).  Pulpety: 500 g mięsa mielonego drobiowego  1 cebula 1 jajko 3 łyżki bułki tartej sól, pieprz olej Sos: 500g pieczarek 2 cebule  2 łyżki śmietany 18% sól, pieprz, czosnek granulowany, papryka słodka natka pietruszki do dekoracji 1. Przygotowujemy pulpety: cebulę drobno siekamy, łączymy z mięsem, jajkiem, bułką tartą, solą i pieprze... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.