Jajka z szynką zapiekane w cieście francuskim

Jajka z szynką zapiekane w cieście francuskim

Jajka z szynką zapiekane w cieście francuskim

Przekąska idealna:). Szybka, smaczna i efektowna. Wystarczy arkusz ciasta francuskiego, jajka, dobrej jakości szynka i warzywa, kilka chwil i gotowe!  1 arkusz ciasta francuskiego 6 jajek 12 plasterków dobrej jakości szynki, u mnie Szynka z wędzarni od Hańderek 1 papryka czerwona szczypiorek sól, pieprz, czosnek granulowany 1. Ciasto francuskie kroimy na 6 kwadratów. Każdy z nich zlepiamy tak by powstał "koszyczek" z wgłębieniem i podniesionymi bokami. Przekładamy na blachę wyłożoną papierem do pieczenia. 2.... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szefowa kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.