Ravioli z łososiem i koperkowo-orzechowym masełkiem

Ravioli z łososiem i koperkowo-orzechowym masełkiem

Ravioli z łososiem i koperkowo-orzechowym masełkiem

Przepis na : obiad

Potrawa kuchni włoskiej w mojej odsłonie. Ravioli wypełnione po brzegi farszem z delikatnym łososiem i polane koperkowo-orzechowym masełkiem smakują obłędnie i szybko znikają z talerzy domowników. Naprawdę warto poświęcić troszkę więcej czasu aby przygotować to pyszne danie, a uśmiech i zadowolenie na twarzach rodziny wynagrodzi ten trud. Składniki: Ciasto: 300g mąki 3 jajka 2 łyżki oleju około 2 łyżki ciepłej wody szczypta soli szczypta kurkumy 1 rozkłócone białko do posmarowania ciasta Farsz: 300g świeżego,... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Szalona Kuchnia Eweliny

Autor

Szalona Kuchnia Eweliny Szalona Kuchnia Eweliny

Lubię gotować, eksperymentować w kuchni i wymyślać nowe przepisy :) Gotowanie sprawia mi bardzo dużą radość i satysfakcję a jedzenie przyrządzonych dań ogromną przyjemność :)))
Przygotowanie i podanie klasycznych potraw w zupełnie nowych, autorskich odsłonach to dla mnie nie tylko wspaniała zabawa ale także możliwość odkrywania nowego oblicza kulinarnego świata.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ciasto, łosoś, ravioli, ryby, ryba, pierogi, sosy, mięso, pierogi przepis, obiad, pomysł na obiad, ciasto z orzechami, szybkie ciasto, szybki obiad, ciasto na pierogi, pierogi przepis ciasto, pierogi z mięsem

Inne przepisy z Szalona Kuchnia Eweliny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.