Jakiś czas temu robiłam podobne ziemniaki w garnku rzymskim ( klik ). Tym razem postanowiłam upiec ziemniaki w piekarniku, a ich smak wzbogacić dodając czosnek i rozmaryn. Użyłam niedużych, czerwonych ziemniaków. W zależności od wielkości, czas pieczenia może się skrócić lub wydłużyć. Ziemniaki piekłam w żeliwnej patelni, ale można oczywiście wykorzystać każde naczynie do pieczenia. składniki 8 czerwonych ziemniaków, zbliżonej wielkości roztopione masło lub oliwa sól morska, pieprz 4 ząbki czosnku gałązka... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...