Przepis na : obiad
Czas czytania: 3 min Sajgonki to danie kuchni wietnamskiej. Można przygotować je z dowolnym farszem, warzywnym, mięsnym lub rybnym. Podajemy je z sosami do maczania, najprostszy sos to, sos sojowy z dodatkiem octu ryżowego i cukru trzcinowego. Można podać też sos sojowy z dodatkiem masła orzechowego i soku z cytryny ten jest bardzo smaczny. Można również kupić gotowy sos od sajgonek słodko kwaśny, a dla wytrawnych smakoszy, pikantny. Do tego zestawu przyda się jeszcze prosta surówka i obiad gotowy. Print S... czytaj dalej...
Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.