Przecier pomidorowy

Przecier pomidorowy

Przecier pomidorowy

Czas czytania: 2 min Przecier pomidorowy to lato zamknięte w słoiku, tego nie może zabraknąć w mojej kuchni! Domowy przecier różni się od przecieru kupionego w sklepie, który zazwyczaj ma wiele zbędnych chemicznych dodatków. Przecier to po prostu przetarte pomidory z odrobiną przypraw lub bez nich. Jeśli wybierzecie pomidory gruntowe-owalne uzyskacie z nich przecier gęsty. Wybierając inne odmiany pomidorów, przecier będzie miał bardziej płynną konsystencję i będzie przypominał sok pomidorowy. Najważniejsze dla mnie... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu SprawdzonaKuchnia.pl

Autor

AnnnaMalekAnnnaMalek

Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa, ciasto, biszkopt, chleb, ciasto drożdżowe, bułki, pączki, drożdżowe, truskawki, sosy, zupa pomidorowa, przetwory, spaghetti, dipy, pasta, ciasto z truskawkami, sos serowy, zupa serowa, bez pieczenia, ciasto bez pieczenia, ciasta bez pieczenia

Inne przepisy z SprawdzonaKuchnia.pl

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.