Przepis na : śniadanie
Czas czytania: 2 min Piękny wiosenny dzień przynosi ochotę na kolorowe i lekkie jedzenie. Zielony to idealny kolor na pyszną, delikatną wiosenną pastę kanapkową. Pasta jest bardzo prosta i składa się z tylko z kilku składników. Pasta ma bardzo świeży smak, a to za sprawą skórki i soku z cytryny oraz świeżych listków bazylii. Charakteru dodaje jej pyszny ser grecki typu feta, jeśli nie macie lub nie lubicie fety, można zastąpić go innym serkiem. Świetny będzie do wiosennej pasty serek kozi lub twarożek śniada... czytaj dalej...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.