Przepis na : deser
Czas czytania: < 1 min Kto lubi orzeszki ziemne, masło orzechowe i nie jest na nie uczulony, może śmiało upiec podwójną porcję ciasteczek. Smak jest zaskakujący, słodycz miesza się ze słono-orzechową nutą, jak dla mnie i moich domowników ciastka są pycha! Ciastka zaraz po upieczeniu są bardzo delikatne jakby były zrobione z piasku, więc zanim zaczniemy delektować się ich smakiem musimy pozwolić im wystygnąć. Błyskawiczne wykonanie, chwila oczekiwania na przestygnięcie, a później tylko chrupanie, chrupanie...
Mam na imię Ania, uwielbiam gotować dla swojej sporej rodziny i przyjaciół. Moją pasją jest fotografia, tworzenie nowych i ulepszanie starych przepisów. Na mojej stronie SprawdzonaKuchnia.pl znajdziecie przepisy inspirowane kuchnią z całego świata, przepisy tradycyjne i najnowsze trendy kulinarne.